Сильна молитва від переляку у дитини і дорослого

Сильна молитва від переляку у дитини і дорослого

від переляку

Життєві ситуації у кожного бувають різні, але нерідкі випадки, коли людина дуже сильно і не на жарт чогось лякається.

Страх може виникнути через неправильне сприйняття світу, через будь-яких явищ, або на цей стан може вплинути яке-небудь страшне припущення.



Причини виникнення переляку часто йдуть за межі реального світу. Багато екстрасенси і маги стверджують, що найчастіше переляк з'являється при пристріту або коли людина лицем до лиця стикається з іншим світом.

Краща допомога від переляку

Найчастіше такого неприємного стану схильні діти. На це неабиякий вплив надає і енергетика дитини. Кожна дитина в дитячому віці набагато сприйнятливий до негативних впливів, ніж доросла людина. І на це можуть вплинути не тільки сторонні люди, а й мати, з якою у дитини до семи років зберігається міцна енергетичний зв'язок.

У дитячому віці приділяйте дітям максимальну кількість уваги, так як від енергетичного стану малюка в незрілому віці буде залежати майбутнє і здоров'я.

Лікується переляк різними способами. Це може бути молитва від переляку за допомогою виливання на віск або умивання заговореної водою.

Молитовні звернення від переляку

Для того щоб здійснити лікування переляку вашого малюка, скористайтеся спеціальною молитвою, здатної очистити ауру дитини від появи страху.

Існує безліч факторів, здатних викликати раптовий страх у дитини - це і темрява, тривожний сигнал, гремящее рух поїздів або машин.

У школі дитина може злякатися більш впевненого в собі однолітка, а походження раптового переляку може носити непередбачуваний характер.

Якщо у вашої дитини проявляються симптоми безпричинного страху і пристріту, зверніться до лікаря, який знайде дієвий засіб для лікування цієї недуги. А доповнити традиційну терапію ви завжди зможете за допомогою молитовного звернення до Господа Бога. Для цього в православному храмі подайте записку за здоров'я переляканого дитини.



Молитва «Від переляку дитини»

«Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Дитя від переляку спаси, турботи з душі віднеси. Амінь. »

Потім вам необхідно поставити три свічки для ікони Блаженної Матрони, Великомученика і Цілителя Пантелеймона та Господа нашого Ісуса Христа. Ставши обличчям до образу Спасителя, вам необхідно прочитати слова молитви і покинути Храм. При виході з Храму вам необхідно купити дванадцять свічок, три ікони та взяти свяченої води.

Молитва «Від переляку»

«Благаю Тебе, Господи, визволи моє дитя від переляку випадкового, насланої і надзвичайного. Уймі тремтіння тілесну і скутість душевну. Очисти переляк від чиїхось рук, від злісних очей, від грубих фраз. Як віск плавиться, так все страхи поменшало. Як страх на віск отольется, відразу боязнь забереться. Нехай буде так. Амінь. »

Будинки, коли вам ніхто не буде заважати, закрийтеся в кімнаті, запаліть свічки, поставте поблизу ікони і чашу свяченої води.

Вдивляючись в палаюче полум'я, надійтеся на всемогутню силу Господа нашого. Чекайте поки віск не розтопиться. Після чого швидко читаєте кілька разів молитву від страху дитини. Православну молитву від переляку і пристріту слід вимовляти до тих пір, поки всі свічки самі не згаснуть. Потім все ікони слід заховати, а священну воду необхідно розділити між собою і дитиною. Віск, який утворюється, нікому не показуйте, а віднесіть з квартири на смітник.

Також допомогти в лікуванні дитини може молитва від переляку і пристріту Матрони Московської. Вона позбавить дитину не від уявного страху, а від самого справжнього переляку, що з'явився в результаті загрози або розправи. Перед багаторазовим нашіптуванням молитви також слід відвідати Храм і подати записку на себе за здоров'я.

Молитва Матрони Московської

«Блаженна Стариця Матрона Московська, допоможи мені впоратися з переляком і очисти мою душу від бісівської немочі. Амінь. »

Потім поставте три свічки Блаженної Матрони і прочитайте слова молитви. По приходу додому плавите свічки над іконою і читаєте слова молитви.

Дієвою є сила молитов?

Як показують численні спостереження, молитви від переляку дійсно допомагали людям позбутися від мучить їх страху.

А порятунок від переляку в свою чергу неодноразово сприяло лікуванню від інших недуг.

Так, наприклад, часте нетримання сечі в дитячому віці у більшості дітей пов'язано з переляком. Були зафіксовані випадки, коли допомога лікарів виявлялася бездіяльної, коли читання молитовних звернень Богу і Святим допомагало позбавити малюка від лиха.

Інші види захищають молитов:

Зміст:
  • Інші види захищають молитов: